foto

Robert Aschmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Chronicle Mysteries: Vines That Bind (TV film)
2013 Embrace of the Vampire
2012 Barricade
2011 Donovan's Echo
2009 The Farm (TV film)
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Various Positions
2001 Bod nula
1999 A Girl Is a Girl
Rollercoaster
1997 Mejdan v kuchyni

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
Emily and... The Social Experiment (E10)
další epizody (5)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (6)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Laktózová intolerance (S06E06)
další epizody (8)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Letní vedra (S05E09)
Láska vítězí (S05E08)
další epizody (10)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Lahodný humr (S03E03)
Líný víkend (S03E02)
Lék na lásku (S03E01)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Letní slavnost (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2001 Lilith on Top

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lunární cyklus (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace