foto

John W. Wheeler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Klauni (TV film)
Kluci ze sousedství (TV film)
Star Trek VIII: První kontakt
1995 Smrt v malých dávkách (TV film)
1994 Lekce života (TV film)
1992 Berušky
1991 Plymouth (TV film)
Separate But Equal (TV film)
1990 Big Bad John
Impuls
1988 Rozhodující úder
1987 Penězománie
1986 Vesmírný tábor
1985 Porkyho odveta
Rocky IV
1984 Kočičí zlato
1983 UFO - tajemní návštěvníci
1982 Vyzvání k souboji
1981 Stát se opicí
1980 Serial
1979 Cibulové pole
1977 Bad News Bears in Breaking Training, The
Green Eyes (TV film)
1975 Patrola
1974 Pohled společnosti Parallax
1971 Jennifer on My Mind
1970 Norwood
1969 Sterilní kukačka
1968 Fade-In (TV film)

TV seriály

1994 Scarlett (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace