foto

Karen Maruyama

  • nar. 29.5.1958 (59 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday
2012 Volte mě!
2009 Coco Lipshitz: Behind the Laughter
2008 Imigranti
2007 Cook-Off!
Než si pro nás přijde
2006 The Enigma with a Stigma
2005 The Toy Warrior
1999 Třináctý rok (TV film)
1996 Dunston: Sám v hotelu
1995 Americký prezident
Gei ba ba de xin
Sawbones (TV film)
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1990 Muž s elektronickým mozkem
1985 Odd Birds

TV seriály

2017 Nobodies (TV seriál)
Too Much of a Good Thing (S01E06)
2015 One Big Happy (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Luke 11:17 (TV seriál)
Rita Rocks (TV seriál)
2007 Cory in the House (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lovespring International (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Amazonky to chtějí taky (S03E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Random Acts of Comedy (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
V tebe věříme, ó Marge (S08E22)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

TV pořady

2004 World Cup Comedy (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace