foto

Karen Maruyama

  • nar. 29.5.1958 (61 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 First Jerk on Mars
Pee-wee's Big Holiday
2012 Volte mě!
2009 Coco Lipshitz: Behind the Laughter
2008 Imigranti
2007 Cook-Off!
Než si pro nás přijde
2006 The Enigma with a Stigma
2005 The Toy Warrior
1999 Třináctý rok (TV film)
1996 Dunston: Sám v hotelu
1995 Americký prezident
Gei ba ba de xin
Sawbones (TV film)
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1990 Muž s elektronickým mozkem
1985 Odd Birds

TV seriály

2018 Heathers (TV seriál)
Hot Probs (E06)
Reindeer Games (E05)
Our Love is God (E04)
další epizody (4)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nobodies (TV seriál)
Too Much of a Good Thing (S01E06)
2015 One Big Happy (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Trashy (S02E17)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Oscar Party (S02E16)
Shameless (TV seriál)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
2013 Arrested Development (TV seriál)
A New Attitude (S04E11)
Double Crossers (S04E06)
Borderline Personalities (S04E02)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Příběh hraček (S01E11)
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Luke 11:17 (TV seriál)
Rita Rocks (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
One Little Word (S05E03)
Posel ztracených duší (TV seriál)
First Do No Harm (S03E12)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Haylias (S04E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lovespring International (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Iced, Iced Babies (S03E06)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Hadí průsmyk (S02E12)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bouře (S01E12)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Hope and Mercy (S01E07)
Mended Hearts (S01E04)
Stacked (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
Dva z Queensu (TV seriál)
Black List (S07E16)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Oona Wentworth (S02E13)
2003 Spiderman (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Amazonky to chtějí taky (S03E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Interior Decorator (S01E05)
Static Shock (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Won't You Pimai Neighbor? (S04E18)
1999 Random Acts of Comedy (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
V tebe věříme, ó Marge (S08E22)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zákrok (S04E19)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1992 Plný dům (TV seriál)
Odcházení a rozcházení (S06E02)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 World Cup Comedy (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace