foto

Rose McIver

  • nar. 20.10.1988 (30 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tato mladá nadějná herečka se narodila 20. října 1988 na Novém Zélandu. Její otec Mac pracuje jako fotograf a matka Annie je umělkyně. Rose má ještě staršího bratra Paula, který se věnuje hudbě a také herectví. Ve větší míře se věnovala tanci (balet a jazz), absolvovala Avondale College a nyní druhým rokem studuje psychologii a lingvistiku na University of Auckland.

I přes své mládí se může podepsat pod spoustu filmů. Její první herecká role byla v oscarovém snímmku THE PIANO (1993), kde ztvárnila postavu anděla. Poté pracovala pro novozélandskou televizii (MADDIGAN'S QUEST, MAIDEN VOYAGE, CITY LIFE, MURDER IN GREENWICH aj.), Disney Channel (EDDIE'S MILLION DOLLAR COOK-OFF a JOHNNY KAPAHALA: BACK ON BOARD) a dokonce si prošla i takovými "legendami" jako jsou Hercules (HERCULES AND THE AMAZON WOMAN, HERCULES IN THE UNDERWORLD aj.) a XENA: WARRIOR PRINCESS.

V poslední době jsme mohli slyšet o Rose McIver v souvislosti s THE LOVELY BONES (2009), kde jsme ji mohli vidět v roli Lindsey Salmon, mladší sestry zavražděné Susie. Dostala tak šanci zahrát si vedle Rachel Weisz, Susan Sarandon nebo další vycházející mladé hvězdy Saoirse Ronan, to vše pod taktovkou Petera Jacksona. V polovině roku 2010 by se měla znovu objevit na plátnech kin v PREDICAMENT.

... "nightevan" _ _ _

Herecká filmografie

Filmy

2019 Daffodils
2018 A Christmas Prince: The Royal Wedding
Brampton's Own
2017 A Christmas Prince
2015 Coward
The Answers
Warning Labels
2014 Lístky ve větru (TV film)
2013 Blinder
Brightest Star
2011 Tangiwai (TV film)
2010 Predicament
2009 Pevné pouto
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)
2006 Ozzie
2004 Únos Sluneční panny (TV film)
2003 Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Toy Love
Vražda v Greenwich (TV film)
1997 Obnažené ženy mluví o svém životě
1994 Hercules a Amazonky (TV film)
Hercules v podsvětí (TV film)
Herkules a Minotaurovo bludiště (TV film)
1993 Piano

TV seriály

2019 I'm Sorry (TV seriál)
The Small of My Back (S02E06)
iZombie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Killer Queen (S05E11)
další epizody (13)
2018 iZombie (TV seriál)
And He Shall Be a Good Man (S04E13)
You've Got to Hide Your Liv Away (S04E12)
Insane in the Germ Brain (S04E11)
další epizody (13)
2017 iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 2 (S03E13)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
další epizody (13)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Strana 23 (S06E14)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
The Hurt Stalker (S02E08)
Abra Cadaver (S02E07)
další epizody (22)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Kyrie Eleison (S02E02)
Úhly pohledu (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Není lehké být zelená (S03E16)
Ticho (S03E15) - a.z.
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Bezděčná reakce (S01E09)
Sňatek a láska (S01E08)
A teď všichni (S01E07)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (7)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Měla vlasy samou loknu (S12E13)
2011 Super City (TV seriál)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Reckoning (S01E22)
2007 Rude Awakenings (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Xena (TV seriál) - a.z.
Pointy (S05E11) - a.z.
1999 Xena (TV seriál)
Drobný problém (S05E08)
1995 Herkules (TV seriál)
Riding High (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace