foto

Anna Myking

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Pomsta
2011 Pravá láska
2010 Happy, Happy
2008 Oh, My God!
2003 Sporløs
2002 Kissed by You

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (6)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Fanoušci (S01E04)
Nováčci (S01E03)
ZombieLars (TV seriál)
Heia Bekkebakken (S02E13)
Jokern (S02E12)
DKS (S02E11)
další epizody (6)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Throw out the Trash (S01E08)
Before The Show (S01E07)
Fredrik (S01E06)
další epizody (8)
2016 Neste Sommer (TV seriál)
Sykkeltur & hytteboka fra 1978 (S03E10)
Bryggevakt & båtmekking (S03E09)
Dekning & sviskeskred (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hvaler (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dron - stačí stisknout spoušť
Hodná holka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky