foto

Anna Myking

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Pomsta
2011 Pravá láska
2010 Happy, Happy
2008 Oh, My God!
2003 Sporløs
2002 Kissed by You

TV seriály

2018 Domácí hřiště (TV seriál)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Throw out the Trash (S01E08)
Before The Show (S01E07)
Fredrik (S01E06)
další epizody (8)
2008 Hvaler (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dron - stačí stisknout spoušť
Hodná holka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace