foto

Sandra Nováková

  • nar. 15.4.1982 (37 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barování (divadelní záznam)
2013 Obchodníci
2012 Školní výlet
Velkej Honza (studentský film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Hasiči (TV film)
2009 Protektor
Veni, vidi, vici
Zakázaný člověk (TV film)
2008 Svět z papíru (studentský film)
Vy nám taky, šéfe!

Videa (1)

  • Video © Magnusfilm
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení - Tomáš Magnusek (herec), Libuše Švormová (herečka), Stanislav Zindulka (herec), Sandra Nováková (herečka), Uršula Kluková (herečka), Kamila Moučková (herečka), Jan Bendig (herec), Petr Oliva (herec)
    17:48
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(149)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace