foto

Daisuke Kuroda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wî â Ritoru Zonbîzu
2018 Hibiki
Uma no hone
2017 Cuki to kaminari
Parks
2016 Jamikin dogs 2
Šin Godžira
2015 Jishaku Otoko (TV film)
Koibitotači
2014 Taki wo mini iku
2013 Hrátky s peklem
2012 Sono joru no samurai
2010 Ukrutnost
2009 Kuchař v Antarktidě

TV seriály

2019 Mušikago no džómae (TV seriál)
2018 Kono koi wa cumi nanoka!? (TV seriál)
2017 Quartet (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
2013 Shuden Bye Bye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace