foto

Maria Peschek

  • nar. 12.8.1953 (67 let)
    Freihausen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Winterkartoffelknödel
2003 Plötzlich wieder 16 (TV film)
2002 Mann, oh Mann, oh Mann! (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Die unerwünschte Zeugin (TV film)
1994 Tatort - ... und die Musi spielt dazu (TV film)
1992 Herr Ober!
Langer Samstag
1990 Hrozná holka
1981 Die Rumplhanni (TV film)

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
Der Mond ist aufgegangen (E04)
Echtgeld (E03)
Zauberwürfel (E02)
další epizody (4)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Komödienstadel - Der Unschuldsengel (divadelní záznam)
2018 Der Komödienstadel - Odel verpflichtet (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Der Senior (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Fraueng'schichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky