foto

Anders Hove

  • nar. 16.1.1954 (65 let)
    Grónsko, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skammerens datter II: Slangens gave
2018 Lykke-Per
Složka 64
Vampire Slaughter: Eaten Alive - a.z.
2017 Zimní bratři
2013 Nymfomanka, část I.
Smutek a radost
2012 Max Trapný 3
Přes okraj
Velký závod
2011 Max trapný 2
Mrakodrap
Třídní sraz
Čtyři děti a jeden otec V
2009 Profetia
2008 Detektiv Varg Veum: Šípková Růženka
Max trapný
Ukrutně šťastni
2007 Ledsaget udgang
2006 Fidibus
Kdo je tady ředitel?
Lotto
Skyggen af tvivl
2005 Outsider
2004 Alt for Egil
2003 Dogville: The Pilot
Livsforsikringen
Zakka West
2002 At kende sandheden
John og Mia
2001 At klappe med een hånd
1999 Lost Weekend
Mifune
Ten jediný
1998 Idioti
1996 Fart dræber
1995 Kun en pige
1994 Bloodlust: Subspecies III
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
To mand i en sofa
1993 Bloodstone: Subspecies II
1992 Critters 4
The Silencer
1991 Subspecies
1990 Dagens Donna
1986 Flamberede hjerter
Vlk u dveří
Vražda v temnotě
1984 Midt om natten

TV seriály

2017 Veni Vidi Vici (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
Feriebarnet (S04E04)
2016 Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 2 (S03E02)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)
Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 15 (S01E15)
Epizoda 14 (S01E14)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Johanne i Troldeskoven (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Hvide løgne (TV seriál)
Kongeriget (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Beauty Rest (S04E05)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2003 Pět překážek - a.z.
1989 Notater om kærligheden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace