foto

Étienne Daho

  • nar. 14.1.1956 (63 let)
    Oran, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1987 Jeux d'artifices
1986 Désordre
Večerní úbor
1977 Tarata

Dokumentární

2016 John Cale and guests: The Velvet Underground & Nico (koncert)
2007 Empreintes (TV seriál)
2002 En aparté (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2019 Clique dimanche (TV pořad)
2016 Quotidien (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky