foto

Gaby Herbst

  • nar. 9.10.1945 (74 let)
    Baden, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Mann, oh Mann, oh Mann! (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1988 Familienschande (TV film)
1980 Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
1978 Caribia
1977 Chinesische Wunder, Das
1974 Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Magic Afternoon (TV film)
1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
1968 Madame Legros (TV film)
Reiterattacke (TV film)

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Luftkreuz Südost (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky