Reklama

Reklama

Nikki Reed

Nikki Reed

nar. 17.05.1988 (35 let)
West Los Angeles, California, USA

Zajímavosti (7)

Válka nevěst (2009)

  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)

Stmívání (2008)

  • Ve filmu můžete vidět všechny Cullenovy nosit nějaký šperk. Edward (Robert Pattinson), Emmet (Kellan Lutz) a Jasper (Jackson Rathbone) mají stejné náramky, Alice (Ashley Greene) a Rosalie (Nikki Reed) mají různé náhrdelníky, Esme (Elizabeth Reaser) má náramek a Carlisle (Peter Facinelli) prsten. Na všech špercích je stejný symbol, rodinný erb Cullenů, který vyobrazuje lva s lidskou rukou nad hlavou, stojícího na obrácené krokvi se třemi trojlístky. Lev byl přidán kvůli citaci z knihy (''A tak se lev zamiloval do jehňátka.''). Na původním erbu je krokev pouze se dvěma trojlístky, tři ruce a snopek pšenice. (Martinibaby)

Stmívání (2008)

  • Nikki Reed (Rosalie) si pořezala ruce během natáčení scény, kdy rozbije skleněnou mísu se salátem. Proto má poté ve filmu rukavice. (Martinibaby)

Stmívání (2008)

  • Odfarbovanie prirodzenej brunetky Nikki Reed (Rosalie) na blond trvalo až 36 hodín. (ČSFD)

Herečka

Scenáristka

Filmy
2003

Třináctka

Host

Režisérka

Dokumentární
2013

Nine for IX Shorts (seriál)

Producentka

Dokumentární
2013

Nine for IX Shorts (seriál)

Reklama

Reklama