foto

Rebecca Rigg

  • nar. 31.12.1967 (53 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fair Game
2001 Ellie Parker
1996 Jerry Maguire
1995 Tunnel Vision
1993 Joh's Jury (TV film)
Záchranná akce (TV film)
1992 Spotswood
1991 Dravec
1990 Hra o štěstí (TV film)
Raw Nerve
1985 Fortress
1982 Monkey Grip
1981 Doctors & Nurses
1980 Fatty Finn

TV seriály

2019 Reef Break (TV seriál)
Despot (E07)
2009 Mentalista (TV seriál)
Tucet rudých růží (S01E19)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1990 Family and Friends (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
1988 Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
1987 Willing and Abel (TV seriál)
1986 Velká sázková loupež (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky