foto

Stéphanie Bataille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arnaud fait son 2ème film
Florida
Rodina k pronájmu
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2009 Envoyés très spéciaux
1998 Chaos technique (TV film)
1997 Alliance cherche doigt
Jeunesse

TV seriály

2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Fabrice et Christophe (S02E02)
2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Médoc sur ordonnance (S05E02)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
François (S01E06)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Toile de maître (S07E06)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1994 Fruits et légumes (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky