foto

Michaël Grégorio

  • nar. 10.6.1984 (36 let)
    Mulhouse, Haut-Rhin, Haute-Normandie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hommes au bord de la crise de nerfs
2016 Venise sous la neige
2015 Les fusillés (TV film)
Mune - Strážce měsíce
2012 Dépression et des potes
2010 Allez raconte!

TV seriály

2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
DiCaire Show (TV pořad)
Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky