foto

Alain Feydeau

  • nar. 21.7.1934
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 14.1.2008 (73 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tři králové
1998 Dáma s kaméliemi (TV film)
1992 Vincennes Neuilly
1985 Emmenez-moi au théâtre: La robe mauve de Valentine (TV film)
1984 Irène et Fred (TV film)
1983 Emmenez-moi au théâtre: La Baye (TV film)
1980 La folle de Chaillot (TV film)
1979 Acteurs de bonne foi, Les (TV film)
1976 La poudre aux yeux (TV film)
1973 Musidora (TV film)
1972 Ruy Blas (TV film)
1971 Mais n'te promène donc pas toute nue (TV film)
1955 Les Fruits de l’été
1954 Le Fil à la patte
1949 Orage d'été
1943 Mystères de Paris, Les

TV seriály

1989 Tribunal (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
Marie-Marie (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Ça se discute (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace