foto

Nicolas Amato

  • nar. 6.7.1893
    Marseille, Francie
  • zem. 15.4.1976 (82 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Majordome, Le
1962 C'est pas moi, c'est l'autre
1960 Homme à femmes, L'
Le lien (TV film)
1959 Quai des illusions
1958 Désert de Pigalle, Le
Maigret klade past
Prisons de femmes
1957 Cinq millions comptant
Étrange Monsieur Steve, L'
1956 Les Duraton
1955 Escale à Orly
Pas de souris dans le business
Quatre jours à Paris
1954 Le défroqué
Le viconte de Bragelonne
Ma petite folie
Maison de poupée (TV film)
Rafle est pour ce soir, La
1953 La route Napoléon
1952 C'est arrivé à Paris
Fruit défendu, Le
Éternel espoir
1951 Adhémar ou le jouet de la fatalité
Deux gamines, Les
Jamais deux sans trois
La poison
Laurel a Hardy zdědili ostrov
Le Garçon sauvage
Les joyeux pélerins
Les mémoires de la vache Yolande
Muž, který prochází zdí
Pojedeme do Monte Carla
Roi des camelots, Le
Table-aux-Crevés, La
1950 84 prend des vacances, Le
Atomique Monsieur Placido, L'
Homme de la Jamaïque, L'
Ils ont vingt ans
Justice est faite
Le roi Pandore
Les Aventuriers de l'air
Mon ami Sainfoin
Na shledanou, pane Grocku
Nous irons à Paris
Pigalle-Saint-Germain-des-Prés
Rome express
Voyage à trois
1949 Bataille du feu, La
Coeur sur la main, Le
Docteur Laennec
Inconnue n° 13, L'
Martyr de Bougival, Le
Scandale aux Champs-Élysées
Tous les deux
Vient de paraître
Voyageuse inattendue, La
1948 Belle meunière, La
Et dix de der
La renégate
Mademoiselle s'amuse
Souvenirs ne sont pas à vendre, Les
1947 Antoine a Antoinetta
Aventures de Casanova, Les
Destin s'amuse, Le
Miroir
Pour une nuit d'amour
1946 Fille du diable, La
La tentation de Barbizon
Mensonges
Messieurs Ludovic
On demande un ménage
Secret du Florida, Le
Tant que je vivrai
1945 Falbalas
Fille aux yeux gris, La
1944 Mládí na rozcestí
1943 Après l'orage
Soleil a toujours raison, Le
Věčný nepřítel
1942 Feu sacré
Promesse à l'inconnue
Simplet
1941 Fernandel akrobatem
1940 Après Mein Kampf mes crimes
Homme qui cherche la vérité, L'
Le café du port
Moulin Rouge
Tobie est un ange
Ztracený ráj
1939 Esclave blanche, L'
Ils étaient neuf célibataires
Le veau gras
Pravidla hry
1937 Bataille silencieuse, La
Cargaison Blanche
Ces dames aux chapeaux verts
François Premier
Innocent, L'
Josette
La tour de Nesle
1936 Argent, L'
Válka kluků
1935 Bout de chou
Dora Nelson
1930 Roman de Renard, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace