foto

Maurice Geraghty

  • nar. 8.9.1908
    New York, USA
  • zem. 30.6.1987 (78 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1951 The Sword of Monte Cristo

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
1957 Panic! (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace