foto

Piotr Trojan

  • nar. 6.6.1986 (32 let)
    Tarnowskie Góry, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 PolandJa
2016 Teplo a zima (studentský film)
2015 PPPasolini
2014 Kebab a horoskop
2013 Život je úžasný
2012 Láska
2011 Příběhy z chladírny

TV seriály

2018 Pulapka (TV seriál)
Znaki (TV seriál)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Strażacy (TV seriál)
2011 Instynkt (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace