foto

John Woodcock

  • nar. 11.8.1916
  • zem. 13.8.2000 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Bezva podraz (TV film)
Hope Division, The (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Portrait of a Showgirl (TV film)
1981 Margin for Murder (TV film)
Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Fugitive Family (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)
When Hell Was in Session (TV film)
1977 The Mask of Alexander Cross (TV film)
1976 Death at Love House (TV film)
Great Houdini, The (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Legend of Valentino, The (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
Only with Married Men (TV film)
Savages (TV film)
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 Odznak č. 373
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
The Salzburg Connection
1971 Le Mans
1970 Rio Lobo
Skullduggery
1969 Sam Whiskey
1968 Lovci skalpů
1966 El Dorado
1965 Hercules and the Princess of Troy (TV film)
The Family Jewels
1964 Patsy
Roztržitý sanitář
1963 My Six Loves
Who's Minding the Store?
Zamilovaný profesor

TV seriály

1979 Ike (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1957 The Californians (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)

Dokumentární

1953 Cease Fire!

TV pořady

1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace