foto

Kip Pardue

  • nar. 23.9.1975 (42 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozen v Antlantě v Georgii. V mládí hrál americký fotbal a baseball, odmaturoval na Střední Škole Dunwoody v roce 1994. Jelikož měl talent na americký fotbal, byl další rok vybrán na Yale University. V roce 1998 odmaturoval s ekonomickým diplomem. Kip poté zamířil na západ a užil si úspěšnou kariéru v modelingu pro Abercrombie & Fitch and Polo. Brzy se dal na hraní a to zejména ve televizních seriálech POHOTOVOST či SEDMÉ NEBE.

Jeho filmová premiéra přišla s romantickou komedií BUT I'M A CHEERLEADER, dále AŤ TO STOJÍ, CO TO STOJÍ, ale jeho průlomem do světa filmu byl veleúspěšný film VZPOMÍNKA NA TITÁNY, kde hrál po boku Denzela Washingtona. Ve filmu FORMULE! hrál se Sylvesterem Stallonem a roce 2002 hrál ve snímku PRAVIDLA VÁŠNĚ. S dalšími filmy na cestě si můžeme být jisti, že jeho tvář jentak z obrazovek nezmizí...

Lukáš "koubl" Koebele

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brand New Old Love
Chokehold
Reaching from Above
2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
Muž ze sila
2015 The Nymphets
2014 Looking for Mr. Right (TV film)
2013 Missionary
Phantom
Slightly Single in L.A.
To je moje dítě (TV film)
Vánoční výlet (TV film)
2011 Briefcase, The
Hostel III
2010 All That Glitters
Below the Beltway
Inspired by Bret Easton Ellis
Správná odpověď
2009 Hořko-sladko
2008 Princezna (TV film)
Remarkable Power
Stag Night
2007 Dominový efekt
Na jih od Pico
Trouble with Romance, The
Wizard of Gore, The
2006 Black Plum
Bobby
Laura Smiles
Wasted
2005 A proč já?
Loggerheads
Můj ztracený syn
2004 Age of Consent, The
American Crime
Glitterati
Obyčejní hrdinové
Srdce je zrádná děvka
2003 Insanity
Ostrov smrti
Třináctka
Život jedné dívky
2002 Baker's Son, The
Jak ukrást Bess
Podivuhodná srdce
Pravidla vášně
2001 Formule!
2000 Ať to stojí, co to stojí
Vzpomínka na Titány
1999 But I'm a Cheerleader

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Hostile (S01E10)
Doomsday (S01E09)
Tsunami (S01E08)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Chosen (S07E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Venganza (S09E22)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Fifteen (S01E04)
další epizody (6)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Se Murio El Payaso (S09E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Conversion (S18E19)
2016 Outcast (TV seriál)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
Viagra (S02E06)
Irské jaro (S02E05)
další epizody (5)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milovat a ctít (S06E04)
Spolupracovníci (S06E03)
2006 Dr. House (TV seriál)
Na věky (S02E22)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace