foto

Andrzej Wolf

  • nar. 22.2.1955 (64 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Polská sibiriáda
2008 Manna
2005 Lekarz drzew
1990 Do domu (TV film)
1987 Misja specjalna

TV seriály

2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Dokumentární

2016 Generace
Příběh Ireny Sendlerové
1986 Rocková vlna

Producentská filmografie

Filmy

2005 Lekarz drzew

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Příběh Ireny Sendlerové

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Příběh Ireny Sendlerové

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace