foto

Rie Tomosaka

  • nar. 12.10.1979 (41 let)
    Mitaka, prefektura Tokio, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jou to bakemono ni naru čiči wa curai
mellow
2019 A Life Turned Upside Down: My Dad's an Alcoholic
Sadako
2018 Sunny: Cujoi kimoči cujoi ai
2017 P to JK
2016 Oh My Z!
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
Live! Love! Sing! Ikite aišite utau koto: Gekidžóban
2013 100 kai nakukoto
2012 Haizai Kamisama No Iu Toori
Yonimo kimyô na monogatari - Spring 2012 (TV film)
2011 Čóčó-san (TV film)
2010 Aburakurasu no macuri
Samurajský pudink
2009 Ikechan to boku
2008 Džiročó sangokuši
Kôri no Hana (TV film)
Utatama
2005 Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
Start Line (TV film)
Ue o muite arukó: Sakamoto Kjú monogatari (TV film)
2004 Tange Sazen
2003 1980
Gúzen ni mo saiaku na šónen
2002 Aiki
2001 Kuroe
2000 Sentimental City Marathon
1999 Haru no Wakusei (TV film)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The Movie
1997 Kindaichi shonen no jikembo: Shanghai ningyo densetsu
1996 Tomoko no baai
サンタが殺しにやってきた (TV film)

TV seriály

2019 Sasurai onsen Endó Ken'iči (TV seriál)
Daiičiju: Kusacu onsen – Jubatake bodžó (E01)
2018 Innocent Days (TV seriál)
2017 Aši Girl (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
2014 First Class 2 (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
2010 Teppan (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
2006 Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Suika (TV seriál)
2002 Locker no Hanako-san (TV seriál)
Tokyo Muke Michi Girl (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki (TV seriál)
1999 Africa no joru (TV seriál)
Yamada ikka no shinbô (TV seriál)
1998 Tabuloido (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
1995 Hanayome wa 16-sai (TV seriál)
Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
Yo nimo kimjó na monogatari (TV seriál)
1994 Ue wo Muite Aruko (TV seriál)
1993 素晴らしきかな人生 (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky