foto

Jay Ferguson

  • nar. 10.5.1947 (73 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 National Lampoon Presents: Surf Party
2007 Americanizing Shelley
2006 Cesta do ráje
2004 Chvění 4: Začátek legendy
2001 Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
The Magicians (TV film)
1999 Sweetwater (TV film)
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Driven
1994 Dvojitý drak
1992 Tikot
1991 Tagteam (TV film)
1990 Parker Kane (TV film)
1989 Boj o slávu
Jdi do toho!
Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
1988 Johnny, buď hodný
Vražedný puls
Zlé sny
Řidičák
1987 Bestseller
Cameo by Night (TV film)
1986 The Patriot
Zúčtování
1985 Deadly Passion
Death of an Angel

TV seriály

2021 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Can't Take My Eyes Off You (S12E12)
Russia, Russia, Russia (S12E11)
The Frogman's Daughter (S12E10)
další epizody (6)
2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
If the Fates Allow (S12E06)
Raising the Dead (S12E05)
Cash Flow (S12E04)
další epizody (17)
2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Answers (S11E11)
Mother (S11E10)
Kill Beale: Vol. 1 (S11E09)
další epizody (23)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zběsilá jízda (S10E11)
Loupež (S10E10)
Nebroušený diamant (S10E09)
další epizody (23)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Cizinka (S09E10)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
další epizody (24)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nesem vám noviny (S08E11)
Informátor (S08E10)
Stíny minulosti (S08E09)
další epizody (23)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
Nábor (S07E09)
další epizody (24)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Konec vlády (S06E10)
Zrádce (S06E09)
další epizody (22)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Zamrzlé jezero (S05E10)
další epizody (25)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Volná jízda (S04E10)
Zlatý standard (S04E09)
Civilní ztráty (S04E08)
další epizody (22)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Únik informací (S03E10)
Zrada (S03E09)
další epizody (24)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
další epizody (19)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2003 Tremors (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Ear Today... Gone Tomorrow (S07E12)
The Kidnapper (S07E07)
Fatal Caper (S07E01)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
Doctor of Horror (S06E12)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Staired in Horror (S06E09)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Creep Course (S05E09)
Forever Ambergris (S05E03)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Strung Along (S04E12)
None But the Lonely Heart (S04E01)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Top Billing (S03E05)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Switch (S02E02)
Dead Right (S02E01)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)

Dokumentární

2010 1 a Minute
2001 Iron Chef USA: Holiday Showdown (TV film)
Iron Chef USA: Showdown in Las Vegas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky