foto

Peggy Webber

  • nar. 1925
    Laredo, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 The Screaming Skull
The Space Children
1956 Nepravý muž
1951 Fighting Coast Guard
Journey Into Light
Submarine Command
1948 Macbeth
1946 Her Adventurous Night
Little Miss Big

TV seriály

2005 The Inside (TV seriál)
1983 The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The New Adventures of Huckleberry Finn (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace