foto

Mario Luraschi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bratrstvo bojovníků
1999 Asterix a Obelix
1998 Věčná láska (TV film)
1994 D'Artagnanova dcera
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1991 Mayrig
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Šuani
1985 Diesel
Hors-la-loi
Signé Charlotte
1984 Joli coeur, Le
Quidam (TV film)
1982 Bídníci (TV film)
Le féminin pluriel (TV film)
1979 Écoute voir...
1974 Saint-Just ou La force des choses (TV film)

TV seriály

1997 Maître Da Costa (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Cely smrti (S06E03)
1993 Mayrig (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1980 Vinnetou (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky