foto

Emmanuelle Vaugier

  • nar. 23.6.1976 (44 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Emma sa narodila vo Vancouveri. Vyrastala vo francúzsky hovoriacej rodine. V súčasnosti sa usadila v Los Angeles. Jej pôvodné povolanie je modelka. Známa je jej záľuba v horolezectve. Objavila sa v seriáli ČARODEJNICE ako sestrička a pôrodná asistentka. V seriáli SMALLVILLE bola Lexovou ženou a nedávno sa objavila v niekoľkých hororoch.

V roku 2002 si zahrala v komédii MY GUIDE TO BECOMING A ROCK STAR a filme 40 DNÍ A 40 NOCÍ vedľa Josha Hartnetta. Takisto dokončila niektoré role v troch nezávislých filmoch ako NÁHLE OBNAŽENÁ, v ktorom hrá senzačnú speváčku Latinského popu, MINDSTORM, akčný sci-fi thriller, a ROZPAROVAČ - psychologický triler o študentoch, ktorí záhadne zmizli po zapísaní sa do triedy sériových vrahov.

Emma natočila aj niekoľko televíznych filmov, kde hrala väčšinou vedľajšie úlohy. Takýmto príkladom je OUTER LIMITS, HIGH GROUND s Hayden Christensen a tiež spomínané seriáli. Vaugier bola nominovaná na cenu Emmy Award za film THE BEACH BOYS: AN AMERICAN FAMILY, kde zobrazuje ženu Mikea Lovesa menom Suzanne.

Blackberry

Herecká filmografie

Filmy

2022 Masks Don't Lie
2021 Eat Wheaties!
2020 Expectant (TV film)
2019 My Mother's Stalker (TV film)
2018 Killer Ending (TV film)
2017 Destruction: Los Angeles
Proud smrti (TV film)
2016 Betrayed
Láska s kovbojem (TV film)
Láska s vůní hroznů (TV film)
Nezvaný návštěvník (TV film)
2015 Nevlastní dcera
2014 Saul: The Journey to Damascus
Teen Lust
2013 Clara's Deadly Secret (TV film)
Podvod
Pronásledované (TV film)
Susie
The Wedding Chapel
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
Unesené dítě (TV film)
2011 French Immersion
Where the Road Meets the Sun
Zabijácká hora (TV film)
2010 A Nanny for Christmas
Hysteria
Nebezpečná minulost (TV film)
Zrcadla 2
2009 Dolanův cadillac
Z jiného úhlu (TV film)
2008 Far Cry
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2007 Blonďatá a blonďatější
Nepohřbený
Saw 4
2006 Utajená minulost (TV film)
2005 House of the Dead 2 (TV film)
Kerberos (TV film)
Painkiller Jane (TV film)
Saw 2
2004 Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Vražedné odhalení
Vysloužilí lvi
2002 40 dnů a 40 nocí
2001 Largo (TV film)
Mindstorm
Náhle obnažená
Pán kouzel - Ďáblův kámen
Rozparovač
Srub u jezera 2 (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
Mých pět žen
Sochařka
1999 Shapeshifter
Strach
Stínové komando 2 (TV film)
1997 Hysteria
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Kouzlo domova (TV film)
Rozdělená rodina (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)

TV seriály

2021 The Potwins (TV seriál)
2020 MacGyver (TV seriál)
Red Cell + Quantum + Cold + Committed (S04E02)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
I, the Deceased (S01E14)
2017 Darebák (TV seriál)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
Elk (S04E06)
další epizody (7)
2015 Mistresses (TV seriál)
The Best Laid Plans (S03E07)
Love Is an Open Door (S03E06)
Threesomes (S03E05)
další epizody (6)
Dívka odjinud (TV seriál)
Let Them Burn (S05E15)
Sweet Valkyrie High (S05E11)
Here Comes the Night (S05E07)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
When God Opens a Window (S05E04)
Dark Horse (S04E13)
Origin (S04E12)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Of All the Gin Joints (S04E06)
Let the Dark Times Roll (S04E05)
Lovers. Apart. (S04E03)
další epizody (7)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Into the Dark (S02E21)
Table for Fae (S02E15)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
It's Better to Burn Out Than Fae Away (S02E06)
Hodina duchů (TV seriál)
The Red Dress (S01E06)
V utajení (TV seriál)
Welcome to the Occupation (S02E08)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Faetal Justice (S01E11)
It's a Fae, Fae, Fae, Fae World (S01E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
Lidský terč (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
Fool in the Rain (S01E09)
Communication Breakdown (S01E07)
další epizody (6)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
S kompasem (S06E03)
Zaplať (S05E25)
Kořist (S05E20)
další epizody (7)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Baseball byl lepší se steroidy (S06E24)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Schránka (S05E09)
Ohlodaný (S05E07)
další epizody (9)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Srdce (S02E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
Změněný trest (S04E07)
Čas vypršel (S04E04)
další epizody (6)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
Vražda ve znamení Blues (S03E07)
Uklizená mrtvola (S03E02)
další epizody (4)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Problémy se svatbou (S03E24)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Co umí moje Woodoo (S03E08)
One Tree Hill (TV seriál)
The Tide That Left and Never Came Back (S02E22)
The Lonesome Road (S02E18)
Something I Can Never Have (S02E17)
další epizody (4)
Andromeda (TV seriál)
The Heart of the Journey: Part Two (S05E22)
The Heart of the Journey: Part One (S05E21)
2004 North Shore (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
One Tree Hill (TV seriál)
The Games That Play Us (S01E22)
The Leaving Song (S01E21)
What Is and What Should Never Be (S01E20)
další epizody (6)
2003 Smallville (TV seriál)
Fénix (S03E02)
Vyhnanec (S03E01)
Neposlušný syn (S02E23)
další epizody (8)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rozdvojení (S02E09)
Čarodějky (TV seriál)
Je to v očích (S05E06)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
The Kids Stay in the Picture (E14)
Close Encounters (E10)
Seductions (E08)
další epizody (4)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Druhá strana (S05E05)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Cesta k poznání (S04E08)

Dokumentární

2006 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)