foto

Emmanuelle Vaugier

  • nar. 23.6.1976 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma sa narodila vo Vancouveri. Vyrastala vo francúzsky hovoriacej rodine. V súčasnosti sa usadila v Los Angeles. Jej pôvodné povolanie je modelka. Známa je jej záľuba v horolezectve. Objavila sa v seriáli ČARODEJNICE ako sestrička a pôrodná asistentka. V seriáli SMALLVILLE bola Lexovou ženou a nedávno sa objavila v niekoľkých hororoch.

V roku 2002 si zahrala v komédii MY GUIDE TO BECOMING A ROCK STAR a filme 40 DNÍ A 40 NOCÍ vedľa Josha Hartnetta. Takisto dokončila niektoré role v troch nezávislých filmoch ako NÁHLE OBNAŽENÁ, v ktorom hrá senzačnú speváčku Latinského popu, MINDSTORM, akčný sci-fi thriller, a ROZPAROVAČ - psychologický triler o študentoch, ktorí záhadne zmizli po zapísaní sa do triedy sériových vrahov.

Emma natočila aj niekoľko televíznych filmov, kde hrala väčšinou vedľajšie úlohy. Takýmto príkladom je OUTER LIMITS, HIGH GROUND s Hayden Christensen a tiež spomínané seriáli. Vaugier bola nominovaná na cenu Emmy Award za film THE BEACH BOYS: AN AMERICAN FAMILY, kde zobrazuje ženu Mikea Lovesa menom Suzanne.

Blackberry

Herecká filmografie

Filmy

2017 Destruction: Los Angeles
2016 Betrayed
Heart Felt (TV film)
Love in Paradise (TV film)
Nezvaný návštěvník (TV film)
2015 Nevlastní dcera
2014 Saul: The Journey to Damascus
Teen Lust
2013 Clara's Deadly Secret (TV film)
Podvod
Pronásledované (TV film)
Susie
The Wedding Chapel
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
Unesené dítě (TV film)
2011 French Immersion
Where the Road Meets the Sun
Zabijácká hora (TV film)
2010 Hysteria
Nanny for Christmas, A
Nebezpečná minulost (TV film)
Zrcadla 2
2009 Dolanův cadillac
Z jiného úhlu (TV film)
2008 Far Cry
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2007 Blonďatá a blonďatější
Nepohřbený
Saw 4
2006 Utajená minulost (TV film)
2005 House of the Dead 2 (TV film)
Kerberos (TV film)
Painkiller Jane (TV film)
Saw 2
2004 Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Vražedné odhalení
Vysloužilí lvi
2002 40 dnů a 40 nocí
2001 Largo (TV film)
Mindstorm
Náhle obnažená
Pán kouzel - Ďáblův kámen
Rozparovač
Srub u jezera 2 (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
My 5 Wives
Sochařka
1999 Neviditelné komando II (TV film)
Shapeshifter
Strach
1997 Hysteria
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Home Song (TV film)
Rozdělená rodina (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)

TV seriály

2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
Lidský terč (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
Fool in the Rain (S01E09)
Communication Breakdown (S01E07)
další epizody (6)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
S kompasem (S06E03)
Zaplať (S05E25)
Kořist (S05E20)
další epizody (7)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Schránka (S05E09)
Ohlodaný (S05E07)
další epizody (9)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Heart (S02E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
Změněný trest (S04E07)
Čas vypršel (S04E04)
další epizody (6)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
Vražda ve znamení Blues (S03E07)
Uklizená mrtvola (S03E02)
další epizody (4)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Problémy se svatbou (S03E24)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Co umí moje Woodoo (S03E08)
2004 North Shore (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Fénix (S03E02)
Vyhnanec (S03E01)
Neposlušný syn (S02E23)
další epizody (8)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rozdvojení (S02E09)
Čarodějky (TV seriál)
Je to v očích (S05E06)
2000 Andromeda (TV seriál)

Dokumentární

2006 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace