foto

Fiona Dolman

  • nar. 1.1.1970 (50 let)
    Findhorn, Moray, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ways to Live Forever
2007 Potopení Marchioness (TV film)
1995 Strike Force (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bod rovnováhy (S21E01)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
Caustonští lvi (S20E04)
další epizody (6)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletí deváté symfonie (S19E06)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
Poslední odpal (S19E03)
další epizody (4)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
Sklizeň duší (S18E06)
další epizody (8)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
Magická vražda (S17E02)
další epizody (4)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
Divoká sklizeň (S16E03)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Velekněz (S01E07)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
Škola vražd (S15E06)
Sicilská obrana (S15E05)
další epizody (4)
2012 The Syndicate (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
Vražda nevinnosti (S15E02)
Tajemný jezdec (S15E01)
další epizody (4)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
Smrt na začátku máje (S14E06)
Nový úsvit (S14E05)
další epizody (6)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
Ultraviolet (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky