foto

Angela Winkler

  • nar. 22.1.1944 (75 let)
    Templin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Dunkler Zwilling (TV film)
2018 Suspiria
2017 Hausbau mit Hindernissen (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
Tatort - Amour fou (TV film)
V čase ubývajícího světla
2016 Sin & Illy Still Alive
Tatort – Fünf Minuten Himmel (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Desaster
Uns geht es gut
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Die Agentin
Sils Maria
2013 Meine Schwestern
2011 Brot
Faust Sonnengesang - vyp.
Výheň
2010 3
2009 Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir (TV film)
2008 Stairway to Nowhere
2007 Pochod milionů (TV film)
Prázdniny
2006 Das Haus der schlafenden Schönen
Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
2001 Rosmersholm (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1995 Der Kopf des Mohren
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
1993 Walk Me Home
1992 Bennyho video
Ivanov (TV film)
1991 Bronsteins Kinder
1986 Altare per la patria, Un (TV film)
1984 Ediths Tagebuch
Grens, De
1983 Heller Wahn
1982 Danton
1981 Dívka z Lotrinska
1979 Letzte Liebe
Plechový bubínek
1978 Nůž v hlavě
1977 Die linkshändige Frau
1975 Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1971 Peer Gynt (TV film)
1970 Die Taubenaffäre (TV film)
Gefährliche Neugier (TV film)
1969 Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
Lovecké výjevy z Dolních Bavor
1968 Schichtwechsel (TV film)

TV seriály

2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
2018 Helen Dorn (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit (E09)
2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Wahrheiten (S01E05)
další epizody (5)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)

Dokumentární

1982 Krieg und Frieden
1978 Německo na podzim

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)