foto

Claudius von Stolzmann

  • nar. 1981
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rückenwind von vorn
2014 Ohne Dich (TV film)
2013 Naruby
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2011 Anonym
Wendehammer (studentský film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Warum Du schöne Augen hast

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (4)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky