foto

Ksawery Szlenkier

  • nar. 9.1.1981 (39 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Name Is Sara
Skrytá hra
2016 Marie Curie
2014 Jack Strong
2013 Ambassada
2008 Niezawodny system
Within the Whirlwind

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Intruz (S12E01)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Korzenie (E09)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelnie dobry plan (S01E07)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Paradoks (TV seriál)
Szpion (E02)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2010 Blondynka (TV seriál)
Wczoraj stypa, dziś wesele (S01E04)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Czas honoru (TV seriál)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (7)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Oficer z Berlina (S02E03)
Na Serbii (S02E02)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie
2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky