foto

Michael Holm

  • nar. 29.7.1943 (76 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Das Wilde Leben
1972 Hexen geschändet und zu Tode gequält
1970 Hexen bis aufs Blut gequält

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hexenjagd in Mauterndorf

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2019 50 Jahre ZDF-Hitparade (TV pořad)
2017 Das Quiz der wilden Supertiere (TV pořad)
2015 Die Party mit Ross Antony (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
Stefanie Hertel – Meine Stars (TV pořad)
2006 Kult am Sonntag (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2003 Die ultimative Chart Show (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1994 Brisant (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1975 Système 2 (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky