foto

Peter von Strombeck

  • nar. 7.2.1957 (62 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nord Nord Mord - Clüver und der leise Tod (TV film)
2016 Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
2015 Homo Politicus
Tod eines Mädchens (TV film)
2013 Wechselspiel
2012 Nezvěstné děti
Nägel mit Köppen (TV film)
Znáš svého milence? (TV film)
2011 Nord Nord Mord (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
2008 Monogamie für Anfänger (TV film)
2007 Unter anderen Umständen - Bis dass der Tod euch scheidet (TV film)
2006 Unter anderen Umständen (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
1999 Picknick im Schnee (TV film)
1998 Tatort - Berliner Weiße (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
Po nás potopa (TV film)
Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)
1995 Kopfjagd (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1992 Am Ende der Nacht
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Ende der Unschuld (TV film)
1989 Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
Väter des Nardino, Die (TV film)
1988 Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1986 Orchideen des Wahnsinns
1985 Alpha City
Formel Eins Film, Der
Morenga (TV film)
1984 Story, Die
1982 Hambacher Frühling (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebeswahn (S03E01)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Mensch Bachmann (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Eschede Zug 884 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace