foto

Norbert Ehry

  • nar. 1948
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tatort - Durchgedreht (TV film)
2015 Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2014 Momentversagen (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2009 Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
Schlaflos (TV film)
2008 Das Duo - Echte Kerle (TV film)
2006 Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
2005 Unter Verdacht - Willkommen im Club (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
Sperling und das letzte Tabu (TV film)
1999 Sám proti zlu (TV film)
Tatort - Offene Rechnung (TV film)
Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau (TV film)
1997 Gewagtes Spiel (TV film)
Tatort - Bluthunde (TV film)
1995 Große Abgang, Der (TV film)
Verbotene Zone (TV film)
1994 Amok (TV film)
1992 Tatort - Unversöhnlich (TV film)
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1986 Tatort - Aus der Traum (TV film)
1985 Na dosah ruky (TV film)
1983 Tatort - Peggy hat Angst (TV film)
1979 Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1990 Alles Paletti (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Kopfschuß

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky