foto

Julia Grafflage

  • nar. 24.2.1976 (42 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
2016 Tatort: Durchgedreht (TV film)
2015 Tiefe Wunden (TV film)
2014 Ein Märchen von einer unmöglichen Stelle im Universum (studentský film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Feuerwerk (S02E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace