foto

Andrew Lowery

  • nar. 4.1.1970 (50 let)
    Placentia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nicota
1997 Cost of Living
1995 Clerks. (TV film)
Spiknutí (TV film)
1994 Barva noci
1993 J.F.K.: Reckless Youth (TV film)
Můj chlapec se vrátil
1992 Buffy, zabíječka upírů
Školní vázanky
1990 Osudový půvab
Rodina špionů (TV film)
Slib (TV film)
1989 Shannon's Deal (TV film)

TV seriály

1996 Life's Work (TV seriál)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1990 Normal Life (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky