foto

Gérard Holtz

  • nar. 8.12.1946 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'Hôtel du Libre-Echange (TV film)
Une nuit au Grévin (TV film)
2014 La dernière échappée (TV film)
2007 Trois contes merveilleux (TV film)
2005 Un fil à la patte (TV film)
1983 Operace Banzaj
1981 La Revanche
1980 Inspektor Popleta

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1987 Téléthon (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
Un jour, un destin (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Lignes de mire (TV pořad)
Vincent à l'heure (TV pořad)
1991 Pyramide (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky