foto

Mary Higgins Clark

  • nar. 24.12.1927 (91 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
1997 Stín minulosti (TV film)
1995 Remember Me (TV film)

Dokumentární

2002 En aparté (TV seriál)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Les années perdues (TV film) - kniha
Souviens-toi (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace