foto

Nelly Kaplan

  • nar. 11.4.1931 (88 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1993 Polly West est de retour (TV film)
1991 Mouettes, Les (TV film)
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1982 Ce fut un bel été (TV film)
1980 Doktor Teyran (TV film)
1979 Karel a Lucie
1973 L'An 01
1971 Papa, les petits bateaux
1960 Napoleon
1955 La Tour de Nesle

TV seriály

1985 Pohled do zrcadla (TV seriál)

Dokumentární

1987 Divan, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

1984 Abel Gance et son Napoléon

Host

TV pořady

2000 On a tout essayé (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace