foto

Marcel Maréchal

  • nar. 25.12.1937 (81 let)
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 César (TV film)
Fanny (TV film)
1999 Femme du boulanger, La (TV film)
Le Plus beau pays du monde
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1995 Tango, mambo et cha-cha-cha (TV film)
1993 Fanfan
1992 Vie de Galilée, La (TV film)
1991 Simple mortel
1988 Il y a maldonne
1986 Coeur du voyage, Le (TV film)
1981 Le fleuve rouge (TV film)
Nous te mari-e-rons (TV film)
1979 I jako Ikarus

TV seriály

1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1997 Affaire Dubuffet, L'
1987 Divan, Le (TV seriál)
La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace