foto

Peter Schulze-Rohr

  • nar. 25.5.1926
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 22.9.2007 (81 let)
    Lübeck, Schleswig-Holstein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Ein Trick zu viel (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
Sperling und das letzte Tabu (TV film)
Zart und schuldig (TV film)
2000 Todesflug (TV film)
1999 Geheime Zeuge, Der (TV film)
1998 Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Tatort - Bluthunde (TV film)
1996 Tatort - Schneefieber (TV film)
Ärzte: Die indische Ärztin - So lang ich leb' auf Erden (TV film)
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
1993 Tatort - Kesseltreiben (TV film)
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1985 Na dosah ruky (TV film)
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
1981 Collin (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
1978 Tatort - Trimmel hält ein Plädoyer (TV film)
1977 Tatort - Finderlohn (TV film)
1976 Tatort - Trimmel und der Tulpendieb
Verdunkelung (TV film)
1974 Tatort - Gift (TV film)
1973 Die zweite Ermordung des Hundes (TV film)
Kriminalobermeisterin E.R. (TV film)
Tatort - Platzverweis für Trimmel (TV film)
1972 Der 21. Juli
Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1971 Davor (TV film)
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
1970 Ach, so eine nette Person (TV film)
1967 Marat - Sade
1966 Die Ermittlung (TV film)
Gesellschaftsspiel (TV film)
1965 Machenschaften (TV film)

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1976 Omaruru (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S01E01)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1989 Der letzte Gast (TV film)
1988 Místo činu - Pomatenost (TV film)
1987 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
1986 Tatort - Aus der Traum (TV film)
Zweikampf (TV film)
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
1982 Tatort - Blaßlila Briefe (TV film)
1981 Tatort - Das Lederherz (TV film)
1980 Aufstieg - Ein Mann geht verloren, Der (TV film)
Hvězda bez nebe
1979 Tatort - Mitternacht, oder kurz danach (TV film)

TV seriály

1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Verlorenes Leben
1970 Millionenspiel, Das (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky