foto

Friedhelm Werremeier

  • nar. 30.1.1930 (91 let)
    Witten, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)

TV seriály

1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)
1990 Alles Paletti (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Trimmel und Isolde (S01E141)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Hände hoch, Herr Trimmel (S01E112)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Trimmel hält ein Plädoyer (S01E86)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Trimmel und der Tulpendieb (S01E67)
1974 Místo činu (TV seriál)
Gift (S01E42)
1973 Místo činu (TV seriál)
Platzverweis für Trimmel (S01E32)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (S01E21)
1971 Místo činu (TV seriál)
Der Richter in Weiß (S01E11)
AE 612 ohne Landeerlaubnis (S01E10)
Exklusiv! (S01E09)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky