foto

Pascal Duchène

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Enfants de Coluche! (TV film)

TV seriály

1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2005 Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Les enfants de la guerre (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky