foto

Gabriel Dell

  • nar. 8.10.1919
    New York, USA
  • zem. 3.7.1988 (68 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Escape Artist
1976 Risko (TV film)
1975 Falešně obviněný
1974 Zemětřesení
1973 Záhada Mančuského orla
1972 Cutter (TV film)
1971 Kdo je Harry Kellermann a proč o mně říká ty strašné věci?
The 300 Year Weekend
1962 When the Girls Take Over
1955 Flugten til Danmark
1951 Katie Did It
1950 Blonde Dynamite
Blues Busters
Lucky Losers
Triple Trouble
1949 Angels in Disguise
Fighting Fools
Hold That Baby!
Master Minds
1948 Angels' Alley
Jinx Money
Smugglers' Cove
Trouble Makers
1947 Bowery Buckaroos
Hard Boiled Mahoney
News Hounds
1946 Mr. Hex
Spook Busters
1945 Come Out Fighting
1944 Block Busters
Bowery Champs
Follow the Leader
Million Dollar Kid
1943 Keep 'Em Slugging
Kid Dynamite
Mr. Muggs Steps Out
1942 'Neath Brooklyn Bridge
Junior G-Men of the Air
Let's Get Tough!
Mr. Wise Guy
Mug Town
Smart Alecks
Tough As They Come
1941 Hit the Road
Mob Town
Sea Raiders
1940 Give Us Wings
Junior G-Men
You're Not So Tough
1939 Angels Wash Their Faces
Hell's Kitchen
On Dress Parade
The Right Way
They Made Me a Criminal
1938 Crime School
Hříšní andělé
Little Tough Guy
1937 V newyorském přístavu

TV seriály

1979 Legends of the Superheroes (TV seriál)
1977 A Year at the Top (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Corner Bar (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack' - a.z.
1986 Classic Comedy Teams - a.z.
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace