foto

Roger O. Hirson

  • nar. 5.5.1926
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.5.2019 (93 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1969 Most u Remagenu - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Stařec a moře (TV film)
1986 The Ted Kennedy Jr. Story (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
Duch Vánoc (TV film)
1977 Ďábelské sémě
1975 Strike Force (TV film)
1970 Útržky snů
1967 Bell for Adano, A (TV film)
1960 Ninotchka (TV film)

TV seriály

1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 London Playhouse (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky