foto

Günther Jerschke

  • nar. 8.10.1921
    Wrocław, Německá říše
  • zem. 6.5.1997 (75 let)
    Hamburk, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Haus der Vergeltung (TV film)
1996 Verdammt, er liebt mich (TV film)
1977 Otto der Treue (TV film)
1976 Charleys Tante (TV film)
1974 Ungeliebte Frau, Eine (TV film)
1973 Lieber reich - aber glücklich (TV film)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
Gran Canaria (TV film)
Herlemanns Traum oder Das andere Leben (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
1971 Kluge Bauerntochter, Die
St. Pauli Report
Tatort - Blechschaden (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Die Person (TV film)
Williho nic nerozhází
1969 Aus dem Alltag in der DDR - Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Der Kampf um den Reigen (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Marinemeuterei 1917 (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1968 Benachrichtigung, Die (TV film)
Der Fall Tuchatschewskij (TV film)
Stimme im Glas, Die (TV film)
1967 Crumbles letzte Chance (TV film)
Das schwedische Zündholz (TV film)
Elsk... din næste
Pohani z Kummerowa
1966 Ab morgen haben wir Humor
Chladnokrevně předložený účet
1965 Diamantový biliár
1964 Begegnung in Salzburg
Der König mit dem Regenschirm (TV film)
Hotel Iphigenie (TV film)
Polizeirevier Davidswache
1963 Stadtpark (TV film)
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Der tolle Tag (TV film)
Die Rebellion (TV film)
1961 Am Abend ins Odeon (TV film)
Der Lügner
Kleine Napoleon, Der (TV film)
Mrtvé oči Londýna
Penězokaz
Unser Haus in Kamerun
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Der Frosch mit der Maske
Drillinge an Bord
Mann, der sich verkaufte, Der
Natürlich die Autofahrer
Salem Aleikum
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Der Schinderhannes
Dr. Crippen lebt
Fille de Hambourg, La
Tod auf dem Rummelplatz, Der (TV film)
1957 Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
1956 Nina
Zu Befehl, Frau Feldwebel
1955 Die Heiratsvermittlerin
Drei Tage Mittelarrest
La Brige und das Gesetz (TV film)
1954 Das Ministerium ist beleidigt (TV film)
Der Mann meines Lebens
Drei vom Varieté
1953 Der träumende Mund
Die Privatsekretärin
Hochzeit auf Reisen
Männer im gefährlichen Alter
Schule für Eheglück (TV film)
Singende Hotel, Das
1952 Der Kampf der Tertia
Hlas toho druhého
Toxi
Weg zu Dir, Der
1951 Die verschleierte Maja
Kommen Sie am Ersten
1938 Pour le Mérite

TV seriály

1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)

TV pořady

1968 Express (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1961 Das wird morgen vorbei sein (TV pořad)
1960 Hallo, Paulchen! (TV pořad)
1959 Tingel-Tangel Hamburg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace