foto

John O'Leary

  • nar. 5.5.1926
    Newton, Massachusetts, USA
  • zem. 5.6.2019 (93 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Polibte nevěstu
2001 Gene Pool (TV film)
1999 Soccer Dog: The Movie
1996 Mí drazí Američané
1994 Anděl strážný
1993 Vzdálení příbuzní
1992 Majority Rule (TV film)
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1991 For the Boys
Pronásledovaní (TV film)
1990 The Haunting of Morella
1989 Otčím 2
1988 Time of Destiny, A
1987 Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
1986 Inside Out
My Chauffeur
Škola letušek
1985 Otcovy hříchy (TV film)
1984 Poslední hvězdný bojovník
1983 Pan máma
1982 The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Ghost of a Chance (TV film)
1980 Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Ostrov
Připoutejte se, prosím!
1979 Nero Wolfe (TV film)
No Other Love (TV film)
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
Moment by Moment
1977 První láska
Smutní hrdinové
Ďábelské sémě
1976 Banjo Hackett (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Moon for the Misbegotten, A (TV film)
Sbohem buď, lásko má
1971 Nový list
1968 Srdce je osamělý lovec
1966 Parta
1950 Julius Caesar

TV seriály

2016 Baskets (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Eight (S03E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Rukojmí (S03E11)
2014 Život je boj (TV seriál)
No Such Thing as Idealized Genitalia (S02E01)
Skandál (TV seriál)
Ride, Sally, Ride (S03E11)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
A Gorgeous Mosaic (E10)
Bitch (E03)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Smiley Face (S08E04)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
That Was No First Kiss (S03E07)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdopak se to narodil Joy (S02E18)
2006 Dexter (TV seriál)
Nevinné mládí (S01E03)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Ďábel v ženském těle (S10E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Až na konec cesty (S06E05)
Bod obratu (S05E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pygmejové útočí (S03E12)
1998 Xena (TV seriál)
Mizející čin (S03E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Faccia a Faccia (S08E15)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E05)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Cooper versus Quinnová II (S03E18)
Cooper versus Quinnová I (S03E17)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Záměna (S03E18)
1993 Phenom (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Medová Madeline (S04E05)
The Golden Girls (TV seriál)
Blanche Delivers (S06E01)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Coach (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1983 Hotel (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Me and Maxx (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky