foto

Gary Shaw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Mute
1 Mile to You
2016 Tommy's Honour
2015 Estranged
2014 Camera Trap
2013 Cesta za snem
The Great Train Robbery (TV film)
2012 Ill Manors
Rush
2011 Big Fat Gypsy Gangster
Last Post, The
2009 Moon

TV seriály

2017 Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Not Safe for Work (TV seriál)
2013 Run (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace