foto

Volker Eckstein

  • nar. 5.6.1946
    Schleusingen, Německo
  • zem. 26.3.1993 (46 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Spieler
1987 Drohung bei Mondlicht (TV film)
1984 Tausend Augen
1982 Der Mann auf der Mauer
Die Jäger
Tatort - Blinde Wut (TV film)
1981 Lili Marleen
1979 Nero (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Tatort - Trimmel hält ein Plädoyer (TV film)
1975 Schließfach 763 (TV film)
Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
Tatort - Schöne, Belinda (TV film)
1973 Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Das Klavier (TV film)
1971 Tatort - Blechschaden (TV film)
Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)

TV seriály

1993 Auto Fritze (TV seriál)
Wenn Engel reisen (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1977 Dokumente Deutschen Daseins (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky