foto

Peter Moltzen

  • nar. 16.11.1970 (50 let)
    Leipzig, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Angriff auf Wache 08 (TV film)
2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Ein Mann unter Verdacht (TV film)
2015 Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2014 So schön wie du
2012 Die Weber (TV film)
Operation Zucker (TV film)
2009 Fliegen
2008 Berlin Calling
Die Schimmelreiter
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Prolomit zeď (TV film)
2007 Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Madony
2006 Brennendes Herz (TV film)
Der Mann im Strom (TV film)
Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Wochentage
2004 Kleine Schwester (TV film)
1999 Dienstag

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Die Harz-Komantschen (S03E09)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Lebensretter (S13E25)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Das nennt man Camping (S02E10)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht ins Vergessen (S08E15)
Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky